Game of Drones

دست هر کودک ده ساله شهر٬ دیگر شاخه ی معرفتی نیست٬ یک درون یا یک پرنده است که تصویر فول اچ دی رکورد می کند. شانس اگر همراهش باشد٬ می تواند از رزولیشن بالای ۴k نیز لذت ببرد! نمیدانم سیاست سازندگان درون ها ما را به این روز انداخته و یا اتفاقا پدیده ی حاضر خیلی هم میمون و مبارک است. قیمت پایین درون ها که اخیرا خیلی بیشتر به چشم می آید٬ قدرت خرید کمتری را برای تصاحب کردنش می طلبد. خوشبینانه٬ با هزینه ای که برای پرچم دار یک برند اسمارت فون مثل آیفون +۶S می شود میتوان یک درون DJI خریداری کرد. حداقلش Phantom3 professional است. درونی که در کلاس خودش حرف های بسیاری برای گفتن دارد. تصویر ۴k ٬ پرواز در محیط های داخلی٬ برد بالا٬‌ برادکست HD ٬ خروجی HDMI به صورت زنده٬ Dual GPS (از ماهواره های روسی و آمریکایی به صورت همزمان)٬ هندلینگ بالا٬ ریموت کارامد و بسیاری مزیت های دیگر…. این ها همه برای شروع برای تصویربرداری هوایی چیزی فراتر از واژه ی‌‌‌ «کافی» است. رویای پرواز گویی در نسل ها ادامه دارد و این تفریح (پراندن هلی کوپتر ها و هواپیما ها) شکل تازه تری به خود گرفته و این پرواز همراه تصویر ۴k ارائه میشود. دوستان علاقه مند هم استقبال خوبی از این پدیده به عمل آورده اند. هر شهروند یک درون! اگر شعار DJI این نباشد حداقل چیزی شبیه به همین است که اخیرا درون «مویک» را معرفی کرده. درونی که در جبیب شما جا می شود.  کیفیت تصویرش تنه به تنه ی درون های جدی میزند و قیمتش پایین است. تا همه بتوانند آن را بخرند. از امکانات و تجهیزات چیزی کم ندارد و اتفاقا امکانات جدید تری نیز در خود گنجانده است. ویدئو معرفی DJI Mavic  را ببینید:

 

 

داستان درون ها اما پایان پذیر نیست. شرکت Gopro اخیرا درونی را معرفی کرده و اسم آن را «کارما» گذاشته است. «کارما» درونی است که هدفش آسانتر کردن تجربه ی پرواز (هدفی مشابه با DJI) برای مشتریانش است. گرچه قیمت «کارما»  در مقایسه با «مویک» چیزی حدود ۲۰۰$ بیشتر است اما باز هم در بازار درون ها قیمت قابل قبولی می باشد. با این وضعیت اگر روزی وارد خانه ای شویم و از سرو کولمان درون بالا برود و تمامی اهالی خانه در مورد درون ها و پروازشان گپ و گفت کنند نباید ذره ای تعجب کنیم! این هدیه ی دنیای مدرن است. ویدئو زیر به معرفی Gopro Karma می پردازد:

 

 

دست به دعا می شویم همراه این سونامی درون ها، فرهنگ استفاده از آن نیز نهادینه شود. فرهنگ نه به معنای پوسیده ی آن، که به معنای نگرشی خلاق به موضوعی جدید مد نظر است. گرچه همیشه تکنولوژی انسان را تشنه ی خود نگاه داشته است، اما این انسان است که تصمیم می گیرد تا کجا و چگونه همراه قصه های هزار و یک شب اش شود؛ قصه هایی پایان ناپذیر و بسیار جذاب که خواب و خوراک می رباید. احتمالا همین پدیده ی بازی با درون ها بلاهایی از این دست نصیبمان کند:

 

 

حسام خامنه زاده مدیریت استودیو انار را برعهده دارد. عکاسی را حرفه ای دنبال می کند و عکاس استودیو انار است. او کارگردانی چند فیلم کوتاه را نیز در کارنامه ی هنری خود داراست. علاقه ی او به تکنولوژی و گجت های هوشمند او را پیگیر اخبار این حوزه نموده است. کریستوفر نولان، ران هاوارد و سیدنی لومت٬ محبوب ترین کارگردانان او هستند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *